dissabte, 17 de març del 2012

Els dos aneguets

Sí, neguitaires!!! ja estem de 22 setmanes!!! És gairebé primavera i hem deixat tots aquells dies freds enrere. Ara només ens queda esperar els càlids dies plens de tardes llargues i passejades.
Vaig estar googlejant i he trobat el cas de l'Amilla. Una nena que va nèixer als U.S. amb només 22 setmanes. És imperssionant com de miraculosa n'és la natura i com les ganes de viure ho poden tot.

Aquesta setmana, el nostre nino comença a experimentar els primers sentiments. La part del cervell que els regula està madurant i posa en mecanisme tot aquest engranatge. Ara, pot riure, pot plorar, es pot enfadar i pot sentir dolor. Fa mal veure que si una criatureta que neix a les 22 setmanes pot arribar a sobreviure (amb molta ajuda mèdica, però se'n pot arribar a sortir), i a més a més, tenint en compte que té forma completament humana, que està pràcticament formada i amb el sistema nerviós madurant que ja li permet sentir i patir, sigui possible l'abortament lliure fins a les 24 setmanes al Regne Unit!!! i 28 a Xipre!!!.

 Bon cap de setmana a tots/es!! disfruteu del sol, que carrega d'energia i ens ho fa veure tot d'un altre color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comparteix tots els teus neguits i alegries amb tots els blocaires...