dimecres, 20 de juny del 2012

36 setmanes

Quina calor que fa!!!! brrrrrrrrrrr!!!
No sé si tothom la nota com jo, o és el fet d'estar embarassada que em fa notar-la encara més. La qüestió és que tinc una calor impressssssionant i que em costa molt dormir a les nits. Ahir, vaig engegar el ventilador i tot però tens aquella sensació de suor que fa que se t'enganxin els llençols i que és tan incòmode.


M'estaria fent dutxes tot el dia, però el curiós és que quan en surto ja torno a estar tan acalorada com abans!!! brrrr

36 setmanes!!! una setmana més i si el vailet decidís sortir ja no es consideraria prematur, si no embaràs a terme!!! 

Ja fa prop d'un mes que vaig a les classes prepart i n'hi ha que estan bé i d'altres que no tant. Els temes que hem tocat són la lactància, les cèl·lules mare, el part, el postpart i les cures del nadó. Sempre s'aprèn alguna cosa nova i més encara si s'és mare primerenca com jo, que no en tinc ni idea i veig que se'm desplega davant meu un món que desconec totalment.

Epidural sí o no? tinc clar que sí!!! jajajajaja! que tot el dolor que em pugui estalviar, doncs millor que millor que de patiment ja n'hi haurà hagut prou. És curiós però cada dona que ha parit et parla d'una experiència diferent en el part. Totes diuen que agafar el nen/a en braços és el millor que els ha passat a la vida i tinc unes ganes impressionants de tenir el meu menut entre els meus. Lo fumut és que abans de poder-li tenir s'ha de passar per la fase de dilatació, l'expulsió i, després, quan ja sembla que s'ha acabat tot, l'expulsió de la placenta que és una cosa no gens agradable a la vista. jejejeje.

La qüestió és: si les altres poden, jo també. La meva llevadora diu que el que està clar és que el nen ha de sortir i que si no es pot d'una manera, es fa d'una altra, que sempre acaba sortint i que avui dia la medicina ha avançat molt. També ens diu que un part mai ens ha de traumatitzar i que, encara que arribem amb la idea d'un part natural, si ens notem esgotades i que ja no podem més, no passa res per rectificar i cridar. "EPIDURAL!!"

Encara em trobo bé: em refereixo que vaig tirant, que si no fos per la panxa no em recordaria que estic embarassadaaaa... jajajaja!! la història és la calor, si no fos per la calor estaria com una rosa però això sí que m'aixafa i em deixa KO. Però res, vaig a treballar, torno, dino i em clavo una migdiada de les mítiques!!! mmmmmmmm!!! I love siestaaaa!

Doncs, vinga neguitaires!! us convido a migdiejar!!! Petonets màgics de Sant Joan per a tots vosaltres.



dissabte, 2 de juny del 2012

33 setmanes

Calor, calor i més calor. Tota la roba em queda enganxada i tinc una sensació de pesadesa que no em deixa tirar ni pensarrrrrrrrrrr!! jajajaja. Només estic bé sota la dutxa... és genial perquè quan l'aigua cau a la panxona, a vegades, el menut també es mou. Deu notar una mena de massatge que li deu fer pessigolletes.
Vaig anar a visitar el Dr. Young i el Mr. ja està mirant cap avall!!! ja ha fet la tombarella que em deia que havia de fer. M'agrada sentir-lo moure's sobretot quan estic al llit a l'hora d'anar a dormir. Em dóna tranquil·litat, però, a vegades, hi ha nits en què ja deu estar zzz i no mou ni un dit. Llavors em comencen a entrar paranoies i només faig que voler-lo despertar... no paro fins que no noto un copet que deu ser ell en plan "Mamaaaaaa! deixa'm dormirrrrrrrrrrr!!!".
Les classes prepart m'estan decepcionant força... la part en què la comadrona ens fa fer exercicis està molt bé, fins i tot si és ella la que ens explica coses és fantàstic, però quan bé algú extern (que és pràcticament sempre) a fer una xerrada és penós. Potser em passo amb aquesta paraula però és que sembla que quan parpallegin apareguin $$$. Són persones d'associacions o organismes (evidentment, privats) que vénen a xerrar d'un tema que seria prou interessant si no et passessin la targeta del seu centre o mostres de les cremetes que venen etc. Tinc la sensació d'haver-me apuntat a un d'aquells viatges que, aparentment, són barats i atraïents perquè et regalen 5litres d'oli d'oliva i un lot de paelles però que has d'aguantar xerrades inacabables on et volen endossar de tot. jajajajaja. I qui hi va a aquestes excursions? només pensionistes amb tot el temps del món per entomar les menjades de coco que els endossen i amb l'excusa sempre a punt d'una pensió mínima que no els permet adquirir les magnífiques ofertes que els proposen.
La setmana vinent ja no sé ni de què va la xerrada... estic força desmotivada... només disfruto quan podem preguntar-li coses a la llevadora i ella sempre ens respon en base a la seva experiència. Fantàstic.

Ahir no ho vaig poder evitar... vaig passar per una botiga de congelats i vaig omplir el cabàs de gelats!!! el més bo: el de cola i vainilla. Us en recordeu del mític DRÀCULA de la frigo?? jo ja no sé ni si si el fabriquen però en aquesta botiga en tenien un de molt semblant i mmmmmmm!!! me'n vaig clavar un parell de camí a casa!!! al nen també li van agradar molt perquè no parava de fer vots d'alegriaaaa!! jajaja


Finalment, gràcies a tots vosaltres, neguitaires, per seguir el meu bloc. Sobretot a l'ESTER que avui m'ha dedicat un premiiiii!! i això no m'havia passat mai a la vida. Moltíssimes gràcies!!!