dissabte, 18 de febrer del 2012

18 setmanes

Cap de setmana molt assoleïat! sortirem a passejar, sens dubte!!!
Aquesta setmana l'estic passant molt bé!! a les nits, però, m'acostumo a desvetllar cap a les 3 de la matinada, segurament perquè tinc ganes de fer pipi i he d'anar al wc, i després em costa tornar-me a adormir. Estic un parell d'horetes donant voltes pel llit fins que cap a les 5h em dec adormir perquè després dormo tan bé... mmmm!!!!
Durant el dia me'l noto poquet, però havent sopat ja fa més d'un saltironet. He llegit que això és degut a que durant el dia, com que una es mou, es com si anés gronxant el nen/a i clar li ve soneta i zzzzzz. A les nits, al relaxar-nos, ell/a es desperta més. Els copets encara són molt subtils però, a vegades, em fa fer un bot perquè no m'ho espero i sento una bombolleta súper clara i forta!! jajajaja. La panxa em va creixent que dóna gust, ja se'm nota que estic embarassada i avui m'he pesat i m'he engreixat 4kg des que em vaig quedar embarassada!!! em sembla que és massa perquè he llegit que el normal serien un parell de kg!! o sigui que m'espera una bona bronca del ginecòleg quan el vegi!!! intentaré picar menys galetes i substituir-les per una peça de fruita!! jejejeje ;)

Bon carnestoltes, neguitaires!

diumenge, 12 de febrer del 2012

17 setmanes

Com un nap és el nostre petitó o petitona aquesta setmana. De tant en tant vaig sentint les bombolletes i salto d'alegria perquè és com si em digués: "hola!! sóc aquí! i tot va bé!".

Aquesta setmana, jo estava al sofà i en Pinxu em va saltar a la panxa. Normalment vigilo molt però aquest cop no sé ni d'on va sortir. No hi vaig pensar però al vespre em notava molèsties a la part baixa de l'úter i em vaig alarmar una mica. Vam anar a urgències i vaig quedar com una paranoicaaaa!! jajajaja! no em van fer ni una eco per veure com estava, només em van palpar la panxa, em van prendre la pressió i em van fer una anàlisi d'orina. El fet que em saltés un gat al ventre (i penseu que està ben potent, el mixu) no el van prendre en consideració, ni en van fer cas. Em van dir que tot era normal i que si sentia molèsties era perquè l'úter creix i a vegades es contrau i se senten com petites contraccions. No és que em quedés gaire tranquil·la, m'hagués estimat més veure'l en una ecografia bellugant-se!! però suposo que aquest és el protocol que han de seguir.

I res més, cap més novetat... només que em trobo súper bé i ara  convençuda totalment que estic embarassada!!! m'ha costat, però ara sí!! ara sento el nostre "nap" i sé que és dins meu, creixent i fent-se gran.
Bon diumenge, neguitaires!!!

dissabte, 4 de febrer del 2012

QUIN FRED!!!

Aquest cap de setmana és siberià, siberià i toca sofà i mantaaaaa!!! Avui he sortit per comprar el pa i el diari i he arribat ben enfredolida a casa. M'encanta estar a casa quan fa fred, escoltar música, llegir una mica, mirar la TV i somiar, somiar molt. 
No sé si són manies meves però diria que ja he notat el cigronet dins meu! estic molt contenta i il·lusionada. Aquesta setmana, tornava en autobús de treballar quan de cop i volta vaig sentir com una mena de bombolletes elèctriques a la banda dreta del meu baix ventre. No en vaig fer gaire cas, però s'ha anat repetint i és difent a la sensació d'inflor o gasos normal. M'agrada sentir-lo dins meu (o al menys imaginar-m'ho) i em començo a sentir embarassada!! abans, sabia que ho estava però era allò de no acabar-t'ho de creure. Fins i tot amb les ecos!! veia el nostre petitó o petitona a la pantalleta, però em costava imaginar-me que realment estés dins meu. Ara, per fi, el noto (o m'ho sembla! jejejeje) i això m'omple d'energia, vitalitat, ganes de lluitar per ell/a i ganes de somiar!! de somiar com serà, a qui s'assemblarà... i quin nom li posarem... jejejeje! que és molt més difícil del que em pensava!!!  
Ja estic de 4 mesos però no serà fins a les 20 setmanes, quan ens facin l'eco morfològica, que sabrem si és un cigronet o una cigroneta. Tothom hi diu la seva, però la veritat és que no tinc ni la més remota intuïció del que serà... nen o nena, tot em fa il·lusió igual. Us convido a proposar noms perquè estem súper saturats i hem decidit no treuncar-nos-hi més les banyes fins que no sabem si és un xiquet o una xiqueta.
Tapeu-vos bé, neguitaires! que el siberià és molt fred!!