diumenge, 29 de gener del 2012

15 setmanes

Aquest cap de setmana està essent de relax total: el temps no convida per fer gaire res i amb aquestes temperatures s'està millor a casa davant la llar de foc. Ahir vam esmorzar tard, vam dinar tard i vam sopar d'hora, tot el dia jalant! jejejeje.
Em trobo bastant bé, diferent però com una rosa! jajajaja! i amb unes ganes boges d'anar a veure el ginecòleg aquesta setmana i que em digui que tot va bé. La veritat és que no em sento gaire embarassada: la panxa la tinc rodoneta i creix (però jo ja no sé si és perquè menjo tant!) i de tant en tant noto punxadetes, sobretot al costat esquerre de la panxa... però jo ja no sé si és l'úter que s'expandeix, el nostre cigronet o simplement gasos... jejeje! tot és nou i no en sé descodificar els missatges... 
Ahir, que va ser dia de panxing total, em vaig dedicar a bloquejar per internet... només em trobava amb webs de dones embarassades, amb aquell autocontrol i coneixement del seu cos i aquella tranquil·litat... i em mirava a mi i veia un sac d'interrogants i un desconeixement total del meu cos, i de mi mateixa total. Veia dones sobre pilotes inmenses fent exercicis per enfortir la musculatura i, mare meva, si els fes ara ja m'hi desnucaria, doncs imagineu-vos amb una panxona de 7, de 8, de 9 mesos!!! jajajaja.
Total, que me'n vaig anar a dormir i vaig pensar que no valia la pena patir abans d'hora! ara toca disfrutar d'aquest segon trimestre tan maco i tranquil, viure cada dia amb il·lusió i que ja m'ho aniré trobant tot pel camí i que si els altres poden, jo també!!!! jajajajaja!!!

Bon diumenge, neguitaires!

dissabte, 21 de gener del 2012

Bon Cap de Setmana (ja estic de 14 setmanes)

Avui és dissabte i m'he llevat tard, tard, tard...  i és que tinc una nyonya que m'encantaaaaa!!! m'encanta estar mig zzzz i sentir que ell es lleva, i comença a preparar l'esmorzar... yum yum!!!

D'aquí a un parell de setmanes torno a tenir ginecòleg i me'n moro de ganessssss!!! em trobo força bé: tot el dia estic com una rosa però passades les 19h la panxa se'm regira una mica i em noto cansada. T'hi acabes acostumant i a part d'això i del restrenyiment (que tela!) tota la resta, molt bé! 

Avui m'he pesat i m'he engreixat gairebé 2kg en només 2 setmanes!!! No pot ser!!! he mirat una web on pots calcular la progressió de pes del teu embaràs i estic com dos kilos per sobreeee!!! sé que no és el millor moment per fer règim, però ja m'imagino el Dr. Young dient-me: "cal que t'alimentis bé però això de menjar per dos o per tres, no!!!" jajajaja! però el bo del cas és que tampoc tinc la sensació de menjar tant... si bé és cert que menjo més bé i si abans dinava amb qualsevol cosa i no picava entre hores: ara dino prou bé i em passo tot el dia picant!!! Hauré de continuar menjant sovint però menys perquè si no imagineu-vos a quin pes arribaré als 9 mesos!!! jajajajajaja

Wueno... me'n vaig a esmorzar... jejejejejeje
Petonets "neguitaires!"




D'aquesta mida és el nostre cigronet!!! ja medeix gairebé 10 cm!!!

dijous, 12 de gener del 2012

13 setmanes

Aquesta setmana hem conegut el Dr. Young. Jo enyoro el Dr. Gurb però aquest se'l veu agradable i simpàtic. Ens va dir que tot marxa bé i em va donar tota la programació de visites de l'embaràs!!!. Em va fer una eco i com ha crescut!!! ja fa 6cm i el plec nucal 1,3cm (molt bon senyal perquè els nens amb síndrome de down el tenen de més de 3cm). Ara però m'hauré de fer unes analítiques per determinar la probabilitat de tenir un fill/a amb síndrome de down i en funció dels resultats, ens recomanarà una amnio o no.
Tothom sap la bona nova i és fantàstic veure com es preocupa la gent per tu. Tothom sembla com més dolç i considerat amb tu i sembla que se't permetin tots els errors del món perquè, clar, en l'estat que una es troba és perfectament normal. jajajajaja.
Em trobo bé, tot i que als vespres l'únic que em ve de gust és fer soffing. Encara tinc cremor d'estómac al vespre, però no passa d'aquí.
No us ho creureu, però encara no me'n faig pagues que estigui embarassada... jajajaja. Jo em noto que el cos em va canviant i no em trobo còmode amb la roba que normalment portava. He reduït tot el meu vestuari a dos jerseis que són més amples i m'hi noto bé. Hauré d'anar de shopping urgentment, però què em compro??? jajajaja

Petonets, neguitaires

dijous, 5 de gener del 2012

BONS REIS (ja estic de 12 setmanes)

Hola neguitaires!!

Avui és una nit màgica i, evidentment, esperarem que vinguin els reis carregats de regals!! a nosaltres ens els vam portar l'11/11/11!! no ens va tocar la loteria!!! si no que en aquesta quadratura també màgica el nostre, ja mític, Dr. Gurb ens va donar la millor notícia que ningú ens podia donar: tenia una beta positiva i això volia dir que estava embarassada. No deixo de pensar que el que ens ha passat és un MIRACLE. No us penseu que ara m'ha donat la vena mística, però la veritat és que quan et transfereixen els embrions per pura pena, perquè ets allà i no gosen llençar-los directament a les escombraries i et diuen clarament que el següent intent es mirarà de fer diferent... i malgrat tot una es queda embarassadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! una ja no creu en la ciència si no en la capacitat de lluita, de superació que tenen algunes persones i en alguna mena de gotetes màgiques que inspiren aquesta nova energia a trobar el camí. Sens dubte, el nostre embrionet (que ara ja és tot un fetus) és un lluitador nat, capaç d'enganxar amb cola la informació genètica fragmentada del seu pare i deduir els patrons de divisió cel·lular. jajajajaja. Algunes gotetes màgiques el debien inspirar, sigui l'estimació dels seus pare, Déu, Shiva, Al·la, l'esperit del Nadal, o els tres reis d'orient... jejejejeje... fos qui fos: GRÀCIES!!!

Sembla que jo ara em trobi millor. Encara tinc aquell agror d'estómac a les nits, però pràcticament res més. Son en tinc moltíssima perquè sempre n'he tingut (jajajaja) i aquells dolors menstruals ja han marxat, tot i que a vegades noto punxadetes. No pateixo perquè el Dr. House em va dir que no he de patir, que tot és normal i que és normal que me'n senti si tinc un ésser viu creiexent dins meu. Per cert, ara té la mida d'un kiwi!!! 
El que sí que tinc són molts de gasos a la panxa i restrenyiment. Mai he sigut una persona que anés gaire lleugera en aquest tema i ara, com és de suposar, se m'ha accentuat... però bueno... qüestió de beure molta aigua i menjar molta fruita i verdura!!!. També noto que coses que m'agradaven molt abans, ara no. Aquest és el cas de les llenties o les mongetes tendres... abans mmmmmm i ara doncs, me les menjo però preferiria menjar una altra cosa, com ara patates (que mai m'havien cridat l'atenció).

Aquest Nadal vam explicar als sogres que esperem un fill!! i es van quedar ben sorpresos. Tan els meus pares com ells mai ens havien preguntat ni insistit pel tema (cosa que no es pot dir de la meva germana que cada cop que em veia em deia que volia ser tieta... i la veritat és que de manera insistent i gairebé obligant-me a fer-la tieta perquè té ganes de jugar a nines!!! jorrrr!!!). La veritat és que (sobretot la sogra) estan súper contents, ja volent ser el mes de juliol i agafar en braços el seu nét.

Doncs res... l'any passat vaig demanar un nen/a als reis i no me'l van portar!!! grrr! però aquest any sí!!!! Espero que a tots vosaltres, "neguitaires" meus, també us portin el que desitgeu i sobretot que sigueu feliços!!! 

Bons reis